Crematie Alphen aan den Rijn

Is een dierbare overleden en bent u bezig om een crematie in Alphen aan den Rijn te regelen? Dan kan het zijn dat u voornamelijk hoge prijzen tegen bent gekomen die niet bij uw budget passen. Dat is natuurlijk erg lastig, aangezien u een waardig afscheid wilt regelen. Bij Basic Uitvaartzorg vinden we dat iedereen een crematie moet kunnen regelen die bij het budget past.

Met welk budget kunt u een crematie in Alphen aan den Rijn laten regelen?

Basic Uitvaartzorg biedt een vrij unieke dienst in de uitvaartbranche aan. Wij bieden namelijk betaalbare crematies aan zodat iedereen een waardig afscheid voor een overleden dierbare kan regelen. Vanaf €2250,- kunt u al een technische crematie door ons laten regelen. Op het moment dat een dierbare overlijdt bent u waarschijnlijk erg emotioneel en u bent vooral bezig met rouwen. Niets is dan vervelender dan u zorgen maken over andere zaken, zoals over de kosten voor een crematie in Alphen aan den Rijn. Dankzij onze zeer betaalbare opties kunt u ook een crematie regelen als u een klein budget heeft. U kunt daarnaast kiezen voor het toevoegen van extra diensten. Een voorbeeld daarvan is dat u na de plechtigheid koffie kunt gaan drinken met de andere nabestaanden. Uiteraard betaalt u een meerprijs voor deze diensten. De extra diensten zorgen ervoor dat u de crematie volledig aan kunt laten sluiten bij uw budget en wensen.

Een betaalbare crematie in Alphen aan den Rijn regelen

Wilt u een crematie in Alphen aan den Rijn laten regelen? Neemt u dan contact op met Basic Uitvaartzorg via het nummer 085 – 0662362. Zodra u heeft aangegeven welke crematie u heeft gekozen gaan wij aan de slag met het regelen van alle zaken. U mag ons ook bellen als u vragen over de crematie heeft.