Over ons

Waarom Basic Uitvaartzorg

Wat kost een begrafenis?’ is de vraag die bij een overlijden onvermijdelijk naar boven komt. Het antwoord is niet eenvoudig. Het verschilt namelijk per uitvaartondernemer wat een begrafenis kosten gaat. Helaas betalen mensen regelmatig begrafeniskosten die misschien niet eens nodig zijn. Dit gebeurt ook omdat nabestaanden vaak niet weten wat er allemaal wel of niet nodig is bij een crematie of begrafenis. Begrafenisondernemers zijn niet altijd duidelijk als het gaat om een kostenoverzicht. Bij Basic Uitvaartzorg is dit niet het geval.

Duidelijkheid over uitvaartkosten

Wat maakt Basic Uitvaartzorg anders dan de andere uitvaartorganisaties? Kort en bondig gezegd: de prijs. Basic Uitvaartzorg hanteert een laag tarief, maar levert een volwaardige service. Wij zijn open en eerlijk over wat de crematie of begrafenis kosten gaat, zodat u weet waar u aan toe bent. Daardoor kunt u op basis van het beschikbare budget de gewenste uitvaart samenstellen. U betaalt alleen voor de diensten die u gebruikt. Zo blijven de kosten van de uitvaart beheersbaar.

Deze uitgangspunten zijn belangrijk voor ons:

– Duidelijkheid over de begrafeniskosten of crematiekosten: alle uitvaart prijzen worden vooraf met u doorgenomen.
– Definitieve rekening: achteraf geen naheffingen of andere onverwachte begrafenis kosten.
– Deskundige en persoonlijke begeleiding: bij het voorbereiden van de uitvaart en tijdens de crematie of begrafenis.
– Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding: een goedverzorgde crematie of begrafenis voor een zeer laag basistarief.
– Volledige onafhankelijkheid: wij proberen geen extra diensten of goederen van anderen aan u te verkopen.

Goedkope uitvaart

Een goedkope begrafenis of crematie hoeft niet te betekenen dat het er tijdens de uitvaart karig aan toe gaat. Onze service is voordelig maar compleet. Bij het standaard uitvaartpakket zijn alle basisdiensten inbegrepen, van de verzorging van de overledene tot een rouwauto op de dag van de begrafenis of crematie. Wilt u daarnaast nog gebruik maken van extra opties, dan kan dat tegen een meerprijs. U kunt zelf dus de kosten voor de begrafenis of crematie bepalen.