Uitvaart

Uitvaart zorg

Wilt u een goedkope uitvaart voor uw naaste regelen? Een goedkope uitvaart is compleet en waardig met een standaard uitvaartpakket van Basic Uitvaartzorg. U kunt kiezen uit een crematie of begrafenis waarbij de hoognodige diensten in het pakket zijn opgenomen. Door te besparen op de kosten voor een uitvaartondernemer of een begrafenisondernemer zorgt u ervoor dat de rekening aanzienlijk lager uitvalt. Wij helpen u met het regelen van een waardige en liefdevolle uitvaart.

Begrafenis

Een goedkope begrafenis hoeft geen onverzorgde begrafenis te zijn. Bij Basic Uitvaartzorg werken we met een zeer compleet maar uiterst voordelig begrafenis-pakket. Wat kost een begrafenis?

Crematie

Een crematie kost vaak onnodig veel geld. Met het standaard crematiepakket van Basic Uitvaartzorg wordt uw dierbare gecremeerd zonder een overdreven hoge rekening. Wat kost een crematie?

Checklist

Wie (deels) zelf een uitvaart regelen wil, maar dit nog niet eerder heeft gedaan, kan een ‘checklist overlijden’ downloaden. Hierin staat stap voor stap beschreven wat er na het overlijden en tijdens een begrafenis of crematie moet gebeuren.

Wilsbeschikking

Een wilsbeschikking is een document waarin de overledene heeft laten vastleggen hoe hij of zij de uitvaart ingericht wil hebben. Hierin staat waardevolle informatie..