Crematie Ridderkerk

Als u een crematie in Ridderkerk gaat regelen, dan wilt u natuurlijk weten wat de kosten zijn. Vaak zijn uitvaartondernemers niet helder over de prijzen, maar daar heeft u bij Basic Uitvaartzorg geen last van. Wij zullen u altijd vooraf vertellen wat de precieze kosten voor de crematie zijn. Ook betaalt u alleen voor de diensten die u zelf heeft gekozen. Zo komt u nooit voor onverwachte of hoge kosten te staan.

Hoeveel kost een crematie in Ridderkerk?

Basic Uitvaartzorg biedt meerdere mogelijkheden aan voor de crematie in Ridderkerk. Zo kunt u altijd een crematie laten regelen die aansluit bij uw budget. De technische crematie is het goedkoopst, daar betaalt u namelijk €2250,- voor. De kosten zijn zo laag omdat deze crematie alleen bestaat uit ophalen, koelen en cremeren. De plechtigheid ontbreekt bij deze crematie. Voor een standaard crematie betaalt u bij Basic Uitvaartzorg €2790,-. Als u voor deze crematie kiest, dan nemen wij u al het werk uit handen. Wij zorgen er onder andere voor dat het overlijden wordt doorgegeven aan de gemeente en wij huren een condoleanceruimte en een aula in het crematorium naar keuze voor de plechtigheid. U kunt de crematie eventueel uitbreiden met extra diensten. Natuurlijk betaalt u extra kosten voor de extra diensten. Deze kosten zijn afhankelijk van het crematorium, waardoor wij geen vaste prijzen kunnen hanteren.

Hoe kunt u de kosten voor een crematie in Ridderkerk bespreken?

Wilt u precies weten hoeveel u dient te betalen voor de crematie in Ridderkerk? Neemt u dan contact op met Basic Uitvaartzorg via 085 – 0662362. Op basis van uw wensen stellen we een definitieve prijs op. Zo weet u exact hoeveel u dient te betalen. Wij brengen nooit extra kosten in rekening. Daardoor kunt u met een gerust hart ons de crematie laten regelen.