Crematie Voorburg

Bent u een crematie in Voorburg aan het regelen? Dan heeft u waarschijnlijk te maken met hoge prijzen waarbij u niet weet waar u nu precies voor betaalt. Bij Basic Uitvaartzorg is dat niet het geval. Wij hanteren lage prijzen voor de crematie zodat deze voor iedereen betaalbaar is. Daarnaast zijn we transparant over de kosten zodat u precies weet waar u voor betaalt. U hoeft zich daardoor geen zorgen te maken over de kosten voor de crematie.

Welke prijzen hanteren wij voor de crematie in Voorburg?

U heeft bij Basic Uitvaartzorg keuze uit twee verschillende crematies. Voor een technische crematie zonder plechtigheid betaalt u €2250,- en voor de standaard crematie met plechtigheid dient u €2790,- te betalen.

Bij een standaard crematie worden diverse zaken voor u geregeld, vandaar dat de prijs wat hoger ligt. Wij brengen onder andere de overledene naar het crematorium en we zorgen ervoor dat u gebruik kunt maken van de condoleanceruimte en aula. Wilt u liever een uitgebreide crematie in Voorburg regelen? Kiest u dan voor de extra diensten die Basic Uitvaartzorg aanbiedt.

Een voorbeeld van een extra dienst is dat u langer gebruik kunt maken van de aula. Wij hanteren een meerprijs voor deze diensten. Het is niet mogelijk om vaste prijzen voor de extra diensten te hanteren, aangezien de prijzen wisselen per crematorium.

De kosten voor de crematie in Voorburg bespreken met Basic Uitvaartzorg

Bij Basic Uitvaartzorg vinden we het belangrijk om transparant te zijn over de kosten voor de crematie in Voorburg. U betaalt alleen de standaard kosten en de kosten voor de extra diensten die u zelf gekozen heeft. Daardoor weet u zeker dat u nooit hoeft te betalen voor diensten waar u geen behoefte aan heeft.

U mag altijd contact opnemen via 085 – 0662362 als u de kosten wilt bespreken of als u vragen heeft.