Crematie Zwijndrecht

Bij het regelen van een crematie in Zwijndrecht komt u voor diverse kosten te staan. Het is dan wel zo fijn als de uitvaartondernemer transparant is over de kosten zodat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Bij Basic Uitvaartzorg geven we u een helder overzicht van de kosten. Wij hanteren lage prijzen aangezien u alleen hoeft te betalen voor noodzakelijke diensten.

De kosten die u bij Basic Uitvaartzorg betaalt voor een crematie in Zwijndrecht

Bij Basic Uitvaartzorg hanteren we vaste, lage prijzen voor de crematie in Zwijndrecht. Het is daardoor mogelijk om met elk budget een goede crematie te regelen. De meest eenvoudige crematie is de technische crematie. Hierbij wordt geen plechtigheid gehouden waardoor u maar €2250,- hoeft te betalen.

Vindt u een crematie zonder plechtigheid een beetje kaal? Dan zal de standaard crematie meer bij uw wensen passen. De standaard crematie kost €2790,- en dit is inclusief de plechtigheid. Ook worden diverse belangrijke zaken geregeld. Wij zorgen er onder andere voor dat het overlijden wordt aangegeven bij de gemeente en dat de plechtigheid en crematie plaatsvinden bij een crematorium naar keuze.

Tegen een meerprijs kunt u extra diensten toevoegen aan de crematie. Wij vertellen u graag wat de exacte kosten voor deze diensten zijn als u contact opneemt.

Wilt u de kosten voor de crematie in Zwijndrecht bespreken?

Basic Uitvaartzorg staat altijd voor u klaar als u de kosten voor de crematie in Zwijndrecht wilt bespreken. U hoeft alleen maar telefonisch contact met ons op te nemen om uw wensen door te geven. Het is ook mogelijk dat wij bij u thuis komen om uw wensen te bespreken. Wij stellen vooraf een prijs op die bestaat uit de standaard kosten en eventueel de kosten voor de extra diensten. U weet dan precies wat de kosten voor de crematie zijn. 

Heeft u vragen over een crematie of wilt u een afspraak maken? Neem contact met ons op via 085 – 0662362.